Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bonés multisport urheilulasit, 5 vaihdettavaa linssiä! Polarisoidut, UV 400Hinta alk.60.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Bonés multisport urheilulasit viidellä vaihdettavalla linssillä60.00 €

OVH: 74,90€ NYT VAIN! 64,90€

Bonés multisport urheilulasit. UV 400, viidellä vaihdettavalla linssillä! Erittäin kevyet ja hyvin aloillaan pysyvät urheilulasit.

Erinomaiset esimerkiksi maastohiihtoon, rullahiihtoon, pyöräilyyn, juoksuun, sauvakävelyyn, kalastukseen jne. Ulkoilulajeihin. UV 400, viisi (5) helposti vaihdettavaa linssiä (kerroin 1,2 ja 3), polarisoidut.

Mukana suojakotelo, suojapussi, puhdistusliina, kiinnityshihnat 2kpl, ja viisi eriväristä linssiä! Saat siis yksien urheilulasien hinnalla viisi!

fullsizeoutput_b1.jpeg

Urheiluun tarkoitetut Bonés aurinkolasit ammattilaisille ja harrastelijoille. Kevyttä ja kestävää materiaalia. Linssien erinomaisesti suunniteltu kiinnityssysteemi helpottaa linssien vaihtoa. Vaihdettavia linsseja yhteensä 5 kappaletta. Nenäosassa ja sangoissa on käytetty joustavaa kumimateriaalia, joka pitää lasit paikallaan myös hikoiltaessa tai kovassa vauhdissa.

Säädettävien sankojen ansiosta istuvuus on helppo sovittaa mm. Useimpien kypärätyyppien mukaan. Bonés linssit takaavat erinomaisen kirkkauden ilman optisia vääristymiä ja suojaavat iskuilta. 100 % suoja UV-säteilyltä sekä silmille haitalliselta siniseltä valolta 400 nm:iin asti. Hyvä ergonominen suunnittelu takaa, että lasit istuvat hyvin ja ovat mukavat käytössä. Mukana Bonés -kotelo, jossa tilaa kaikille viidelle linssille, sekä puhdistusliinalle ja kahdelle hihnalle.

Bonés urheilulasit ovat erittäin suositut hiihdon, pyöräilyn, juoksun ja muun aktiivisen ulkourheilun harrastajien parissa.

Käyttäjäryhmä: ammattilaiset ja harrastelijat, aikuiset. Peittää ja suojaa hyvin - Hyvä ilmanvaihto.

Tuote: 643376

Lisätiedot

Bonés Urheilulasit: 5 vaihdettavaa linssillä, polarisoidut, UV 400, (kerroin 1,2 ja 3)