Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Henkilökohtainen juoksuvalmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Try Out! 1,5h henkilökohtainen juoksuvalmennus kerta50.00 €
2 krt henkilökohtainen juoksuvalmennus95.00 €
3 krt henkilökohtainen juoksuvalmennus139.00 €
5 krt henkilökohtainen juoksuvalmennus199.00 €
1kk henkilökohtainen juoksuvalmennus299.00 €
2kk henkilökohtainen juoksuvalmennus559.00 €
3kk henkilökohtainen juoksuvalmennus799.00 €
4kk henkilökohtainen juoksuvalmennus999.00 €
6kk henkilökohtainen juoksuvalmennus1 499.00 €

Voit maksaa valmennuksen myös erissä omaan tahtiisi: collector osamaksulla!

---

MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennus on henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarpeellisen valmennuksellisen huomion vahvistaaksesi mahdollisia heikkouksiasi ja parantaaksesi vahvuuksiasi. Kerro tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin. 

Valmennus tapahtuu henkilökohtaisesti ohjattuina harjoituskertoina (n.1,5h/krt) sekä henkilökohtaisen harjoitusohjelman avulla ja etäyhteydellä.

Kaikissa juoksuvalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi joka valmennuspäivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla.

Juoksuvalmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi henkilökohtaisen juoksutaitosi ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen.

Juoksutekniikkaa parantamalla pääset nopeammin nauttimaan vauhdikkaan juoksun hurmasta ja tuottavammasta harjoittelusta.

MarkoKantaneva.Com juoksuvalmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville.

-
MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen >> tee se jo nyt tästä!!
  2. valitsemastasi paketista riippuen: juoksukuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (juoksuvoima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
  3. Testien, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehdään henkilökohtainen harjoitteluohjelma. Ohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  4. Olen tavoitettavissasi joka päivä. Sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  5. valitsemastasi valmennuspaketista riippuen: yhteisiä valvottuja treenejä suosittelen järjestettävän vähintään kerran viikossa. Treeniajankohdat sovitaan kalenteriisi sopivaksi.
  6. Valmennusjakson päätteeksi tehdään juoksukuntosi kartoitus samoilla testeillä, kyselyillä ja metodeilla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla.

Osta valmennus >>

Tai ota yhteyttä ja kysy lisää >>

---

MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan pk-seudulla. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

---

Tervetuloa valmennukseen!

marko-kantaneva-signature.png

Marko Kantaneva

Tuote: 634211

Lisätiedot

MARKOKANTANEVA.COM: Henkilökohtainen juoksuvalmennus.

Suosittelemme myös

Personal training, henkilökohtainen valmennus

PTpieniLAHIV.jpg&width=280&height=500
MarkoKantaneva.Com, Personal training valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.
Kaikissa lähivalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi..

Tuote: 633049

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €

Etä juoksuvalmennus

eta-juoksuvalmennus-2019_680x1000.png&width=280&height=500
Voit maksaa valmennuksen myös erissä omaan tahtiisi: collector osamaksulla!
Tietoa valmennuksesta
MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennus on henkilökohtaista etävalmennusta, jossa saat tarvitsemasi valmennusavun sähköpostitse, puheyhteydellä ja videovalmennuksin. Kerro tavoitteesi ja minä autan sinua,..

Tuote: 634200

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »