Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Henkilökohtainen juoksuvalmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Try Out! 1,5h henkilökohtainen juoksuvalmennus kerta50.00 € Tilattavissa
5 krt henkilökohtainen juoksuvalmennus199.00 € Tilattavissa
1kk henkilökohtainen juoksuvalmennus299.00 € Tilattavissa
2kk henkilökohtainen juoksuvalmennus559.00 € Tilattavissa
3kk henkilökohtainen juoksuvalmennus799.00 € Tilattavissa
4kk henkilökohtainen juoksuvalmennus999.00 € Tilattavissa
6kk henkilökohtainen juoksuvalmennus1 499.00 € Tilattavissa

MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarpeellisen huomion vahvistaaksesi heikkouksiasi ja parantaaksesi vahvuuksiasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua - itseasiassa teen kaikkeni, että pääset unelmasi maaliin!

Kaikissa juoksuvalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka valmennuspäivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla.

Juoksukoulu valmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi henkilökohtaisen juoksutaitosi ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen.

Juoksuekniikkaa parantamalla pääset nopeammin nauttimaan vauhdikkaan juoksun hurmasta ja tuottavammasta harjoittelusta.

MarkoKantaneva.Com juoksuvalmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Running School lähivalmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen >> tee se jo nyt tästä!!
  2. juosukuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (juoksuvoima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
  3. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoitteluohjelman runko. Harjoitusohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  4. Olen tavoitettavissasi joka päivä. Sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  5. Yhteisiä valvottuja treenejä suosittelen järjestettävän ainakin kerran viikossa. Treeniajankohdat sovimme sinun kalenteriisi sopivaksi.
  6. Valmennusjakson päätteeksi juoksukuntosi kartoitus tehdään samoilla testeillä, kyselyillä ja metodeilla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan pk-seudulla. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 634211

Lisätiedot

MARKOKANTANEVA.COM Running School: Henkilökohtainen juoksuvalmennus.

Suosittelemme myös

Weight Loss Personal training, henkilökohtainen painonhallinta valmennus

WeightLoss_Henkkoht.Valm.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss Personal training valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista laihdutus-, painonhallinta valmennusta, jossa saat  tarvitsemasi henkilökohtaiset neuvot ja huomion valmentajaltasi.
Kaikissa valmennuspaketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka päivä esim...

Tuote: 633856

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €

Running School, eKoutsi etävalmennus

juoksuk.eKoutsi.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Running School eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista juoksuvalmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä..

Tuote: 634200

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »