Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Running School, henkilökohtainen valmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Running School | Try Out! 1,5h henkilökohtainen juoksuvalmennus kerta50.00 €
Running School | 5 krt henkilökohtainen juoksuvalmennus199.00 €
Running School | 1kk henkilökohtainen juoksuvalmennus299.00 €
Running School | 2kk henkilökohtainen juoksuvalmennus559.00 €
Running School | 3kk henkilökohtainen juoksuvalmennus799.00 €
Running School | 4kk henkilökohtainen juoksuvalmennus999.00 €
Running School | 6kk henkilökohtainen juoksuvalmennus1 499.00 €

MarkoKantaneva.Com, Running School valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista juoksuvalmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.

Kaikissa lähivalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka valmennuspäivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla.

juoksukoulu valmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi juoksijan henkilökohtaisen juoksutaidon ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen.

Juoksuekniikkaa parantamalla päästään nopeammin nauttimaan vauhdikkaan juoksun hurmasta ja tuottavammasta harjoittelusta.

MarkoKantaneva.Com Running School valmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Running School lähivalmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen.
  2. juosukuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (voima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
  3. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoitteluohjelman runko. Harjoitusohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  4. Valmentajasi on tavoitettavissasi joka päivä. Valmentajan kanssa sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  5. Yhteisiä treenejä suositellaan järjestettävän ainakin kerran viikossa. Valmentajan kanssa sovitaan treeniajankohdat.
  6. Valmennusjakson päätteeksi juoksukuntosi kartoitus tehdään samoilla testeillä, kyselyillä ja metodeilla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, Personal training lähivalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan pk-seudulla. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 634211

Lisätiedot

Running School: Henkilökohtainen juoksuvalmennus.

Suosittelemme myös

Nordic Sports, eKoutsi online valmennus

eKoutsi_NS.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Nordic Sports eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista maastohiihto valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua..

Tuote: 633872

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €

Running School, eKoutsi etävalmennus

juoksuk.eKoutsi.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Running School eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista juoksuvalmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä..

Tuote: 634200

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »