Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Henkilökohtainen juoksuvalmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Try Out! 1,5h henkilökohtainen juoksuvalmennus kerta50.00 €
5 krt henkilökohtainen juoksuvalmennus199.00 €
1kk henkilökohtainen juoksuvalmennus299.00 €
2kk henkilökohtainen juoksuvalmennus559.00 €
3kk henkilökohtainen juoksuvalmennus799.00 €
4kk henkilökohtainen juoksuvalmennus999.00 €
6kk henkilökohtainen juoksuvalmennus1 499.00 €

MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarpeellisen huomion vahvistaaksesi heikkouksiasi ja parantaaksesi vahvuuksiasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua - itseasiassa teen kaikkeni, että pääset unelmasi maaliin!

Kaikissa juoksuvalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka valmennuspäivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla.

Juoksukoulu valmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi henkilökohtaisen juoksutaitosi ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen.

Juoksuekniikkaa parantamalla pääset nopeammin nauttimaan vauhdikkaan juoksun hurmasta ja tuottavammasta harjoittelusta.

MarkoKantaneva.Com juoksuvalmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Running School lähivalmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen >> tee se jo nyt tästä!!
  2. juosukuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (juoksuvoima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
  3. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoitteluohjelman runko. Harjoitusohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  4. Olen tavoitettavissasi joka päivä. Sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  5. Yhteisiä valvottuja treenejä suosittelen järjestettävän ainakin kerran viikossa. Treeniajankohdat sovimme sinun kalenteriisi sopivaksi.
  6. Valmennusjakson päätteeksi juoksukuntosi kartoitus tehdään samoilla testeillä, kyselyillä ja metodeilla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan pk-seudulla. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 634211

Lisätiedot

MARKOKANTANEVA.COM Running School: Henkilökohtainen juoksuvalmennus.

Suosittelemme myös

Weight Loss, eKoutsi Personal training, painonhallinta etävalmennus

WeightLoss_eKoutsi.jpg&width=280&height=500
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss Personal training eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista laihdutus-, painonhallinta valmennusta, jossa saat kaikki tarvitsemasi henkilökohtaiset neuvot ja huomion valmentajaltasi etäyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin..

Tuote: 633849

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €

Personal training, henkilökohtainen valmennus

PTpieniLAHIV.jpg&width=280&height=500
MarkoKantaneva.Com, Personal training valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.
Kaikissa lähivalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi..

Tuote: 633049

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »