Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Personal training, henkilökohtainen valmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Personal training | Try Out! 1,5h henkilökohtainen valmennus kerta50.00 € Tilattavissa
Personal training | 5 krt henkilökohtainen valmennus199.00 € Tilattavissa
Personal training | 1kk henkilökohtainen valmennus299.00 € Tilattavissa
Personal training | 2kk henkilökohtainen valmennus559.00 € Tilattavissa
Personal training | 3kk henkilökohtainen valmennus799.00 € Tilattavissa
Personal training | 4kk henkilökohtainen valmennus999.00 € Tilattavissa
Personal training | 6kk henkilökohtainen valmennus1 499.00 € Tilattavissa

MarkoKantaneva.Com, Personal training valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.

Kaikissa lähivalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka valmennuspäivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla.

Treenaamisesi (niin halutessasi) ei tarvitse tapahtua perinteisesti vain kuntosalilla. Valmennukseen voidaan lisätä tai suorittaa se myös kokonaan kotona.

MarkoKantaneva.Com, Personal training sopii niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Personal training lähivalmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen.
  2. Fyysisen kuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (voima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
  3. Ruokavalio-ohje ja suositus.
  4. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoitteluohjelman runko. Harjoitusohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  5. Valmentajasi on tavoitettavissasi joka päivä. Valmentajan kanssa sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  6. Yhteisiä treenejä suositellaan järjestettävän ainakin kerran viikossa. Valmentajan kanssa sovitaan treeniajankohdat.
  7. Valmennusjakson päätteeksi fyysisen kuntosi kartoitus tehdään samoilla testeillä, kyselyillä ja metodeilla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, Personal training lähivalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan pk-seudulla. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 633049

Lisätiedot

Personal training: Henkilökohtainen valmennus.

Suosittelemme myös

Personal training, eKoutsi etävalmennus

PTpieni.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Personal training eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan..

Tuote: 554702

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €

Running School, eKoutsi etävalmennus

juoksuk.eKoutsi.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Running School eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista juoksuvalmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä..

Tuote: 634200

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »