Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Try Out, henkilökohtainen valmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Weight Loss, painonhallinta valmennus50.00 €
Running School, juoksuvalmennus50.00 €
Sports Coaching, lajivalmennus50.00 €
Nordic Sports, hiihtovalmennus50.00 €
Personal Training, kuntosalivalmennus50.00 €
Try Out, lajivalmennus on kertaluontoinen valmennuskerta, joka keskittyy valitsemasi lajin, lajikunnon ja siinä vaadittavien lajitaitojen kannalta tärkeimpien harjoitteiden opetteluun ja nivoamiseen osaksi omaa lajiharjoitteluasi.Kysy lisää 

Try Out, lajivalmennus on henkilökohtainen valmennuskerta (kesto n. 1,5h), jossa saat tarvitsemasi huomion valmentajaltasi yhden harjoituskerran ajan. Try Out on mahdollisuus hankkia itsellesi yksi valmennuskerta ammattivalmentajan johdolla ja tutustua valmennukseen, jos et ole esimerkiksi vielä täysin varma pidempi aikaisesta sitoutumisesta.

Try Out, lajivalmennus valmennuspaketissa valmentajasi on tavoitettavissasi ennen treeniä, treenin aikana ja vielä treenin jälkeen. 

Try Out, lajivalmennus sopii aloittelijoille lajitaitojen johdatukseen sekä aktiiviharrastajille ja kilpaurheilijalle harjoittelun sisällön kehittämiseksi. Valmennus toteutetaan, joko lähivalmennuksena.

-
Valmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja/tai videotapaaminen ja valmennukseen tutustuminen.
  2. Harjoitus ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoiteltavien asioiden TOP 3 listaus ja niiden perusteella tehtävä harjoitusohjeistus.
  3. Valmentajasi on tavoitettavissasi ennen harjoitusta, sen aikana ja jälkeen. Valmentajan kanssa sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa(skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp, Sports Tracker tms.).
  MarkoKantaneva.Com | lähivalmennus | Try Out lajivalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältö kuuluu valmennushintaan pk-seudulla. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin valmennuksen sisällössä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa MarkoKantaneva.Com laskutukseen.

  Tuote: 616200

  Lisätiedot

  Try Out | valmennus | valitse valmennus: 50 euro / n. 1,5h valmennus

  Suosittelemme myös

  Etävalmennus, henkilökohtainen lajiohjelmointi

  UUSISCreklaamisivullew500.jpg&width=280&height=500
  Voit maksaa valmennuksen myös erissä omaan tahtiisi: collector osamaksulla!
  Valmennuksen kuvaus
  Etä lajiohjelmointi keskittyy valitsemasi urheilulajin, lajitaitojen tai sen vaatimien ominaisuuksien kehittämisen ja ohjelmointiin online valmennuksena.
  Lajeina esimerkiksi: Juoksu, hiihto, uinti, pyöräily..

  Tuote: 696182

  Hinta: 50.00 € - 252.00 €

  Henkilökohtainen lajiohjelmointi, muu laji / kk

  UUSISCreklaamisivullew500.jpg&width=280&height=500
  Sports Coaching, lajiohjelmointi palvelu keskittyy valitsemasi urheilulajin, lajitaitojen tai sen vaatimien ominaisuuksien kehittämisen ohjelmointiin.
  Lajeina esimerkiksi: Juoksu, hiihto, uinti, pyöräily, rullaluistelu, kuntosali jne. Sisältäen myös valitsemasi lajin vaatimat voima, liikkuvuus,-ja..

  Tuote: 690321

  Hinta: 50.00 €
  Näytä kaikki vastaavat tuotteet »