Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Running School, eKoutsi etävalmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Running School | Try Out! 1,5h etävalmennus kerta50.00 €
Running School | 5 krt eKoutsi etävalmennus, juoksukoulu149.00 €
Running School | 1kk eKoutsi etävalmennus, juoksukoulu279.00 €
Running School | 2kk eKoutsi etävalmennus, juoksukoulu499.00 €
Running School | 3kk eKoutsi etävalmennus, juoksukoulu699.00 €
Running School | 4kk eKoutsi etävalmennus, juoksukoulu899.00 €
Running School | 6kk eKoutsi etävalmennus, juoksukoulu1 299.00 €

MarkoKantaneva.Com, Running School eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista juoksuvalmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.

Kaikissa etävalmennuspaketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka päivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi. Kuvaamasi ja lähettämäsi videoleikkeet harjoituksistasi, joita suositellaan tarkasteltaviksi yhteisessä neuvonpidossa viikoittain. Lähettämäsi videoleikkeet saat aina paluupostissa editoituna ja kommenteilla täydennettyinä.

Juoksukoulu valmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi juoksijan henkilökohtaisen juoksutaidon ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen.

MarkoKantaneva.Com, Running School valmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Running School eKoutsi valmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen.
  2. Juoksukuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (voima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
  3. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoitteluohjelman runko. Harjoitusohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  4. Valmentajasi on tavoitettavissasi joka päivä. Valmentajan kanssa sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  5. Yhteisiä etäpalavereita suositellaan järjestettävän ainakin kerran viikossa. Valmentajan kanssa sovitaan etäpalavereiden ajankohdat.
  6. Valmennusjakson päätteeksi fyysisen kuntosi kartoitus tehdään samoilla testeillä, kyselyillä ja metodeilla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, Running School eKoutsi etävalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 634200

Lisätiedot

Running School, juoksukoulu, eKoutsi etävalmennus: Olet yhteydessä valmentajaasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla: Puhelimella, aplikaatioilla ja videovalmennuksin jne.

Suosittelemme myös

Henkilökohtainen maastohiihto valmennus

MAN-maastohiihto.png&width=280&height=500
Voit maksaa valmennuksen myös erissä omaan tahtiisi: collector osamaksulla!
Tietoja valmennuksesta:
MarkoKantaneva.Com maastohiihto valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa sinun tulee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset tavoitteesi maaliin. Valmentajana..

Tuote: 633885

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €

Maastohiihto, etävalmennus

MAN-maastohiihto.png&width=280&height=500
Voit maksaa valmennuksen myös erissä omaan tahtiisi: collector osamaksulla!
Tietoja valmennuksesta:
MarkoKantaneva.Com, etävalmennus on ensiluokkaista maastohiihto valmennusta, jossa sinun tulee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset tavoitteesi maaliin. Valmentajana ja yhteyshenkilönä..

Tuote: 661859

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »