Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Weight Loss Personal training, henkilökohtainen painonhallinta valmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Weight Loss | Try Out! 1,5h henkilökohtainen valmennus50.00 € Tilattavissa
Weight Loss | 5 krt henkilökohtainen valmennus199.00 € Tilattavissa
Weight Loss | 1kk henkilökohtainen valmennus299.00 € Tilattavissa
Weight Loss | 2kk henkilökohtainen valmennus559.00 € Tilattavissa
Weight Loss | 3kk henkilökohtainen valmennus799.00 € Tilattavissa
Weight Loss | 4kk henkilökohtainen valmennus999.00 € Tilattavissa
Weight Loss | 6kk henkilökohtainen valmennus1 499.00 € Tilattavissa

MarkoKantaneva.Com, Weight Loss Personal training valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista laihdutus-, painonhallinta valmennusta, jossa saat  tarvitsemasi henkilökohtaiset neuvot ja huomion valmentajaltasi.

Kaikissa valmennuspaketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka päivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla.

Tavoitetta muodostaessaan on hyvä huomioida omat henkilökohtaiset ominaisuutensa ja perimänsä (ruumiinrakenne, luonne, tottumukset jne.). Realistinen käsitys omista mahdollisuuksista ja tavoitteesta muodostaa motivaation vahvuuden.

Painonhallinta,- ja laihdutusvalmennus sopii pysyvästi terveeseen normaalipainoon pyrkiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss Personal training valmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen.
  2. Tilanteesi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla testeillä ja selvityksillä nykyisistä ravitsemustottumuksistasi kyselykaavakkeilla ja ruokapäiväkirjalla.
  3. Ruokavalio-ohje ja henkilökohtaiset suositukset.
  4. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä ruokavalion runko, jota päivitetään tuntemustesi ja edistymisesi perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  5. Valmentajasi on tavoitettavissasi joka päivä. Valmentajan kanssa sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  6. Yhteisiä etäpalavereita suositellaan järjestettävän ainakin kerran viikossa. Valmentajan kanssa sovitaan etäpalavereiden ajankohdat.
  7. Valmennusjakson päätteeksi tilanteesi kartoitus tehdään samalla tavalla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta elämäntapojesi ruokailutottumustesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss Personal training valmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan pk-seudulla. Mikäli valmennukseen liittyy testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia, sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 633856

Lisätiedot

Weight Loss, painonhallinta-, laihdutusvalmennus: Henkilökohtainen lähivalmennus.

Suosittelemme myös

Henkilökohtainen juoksuvalmennus

juoksuk.Henk.Koht.Val.jpg&width=280&height=500
MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarpeellisen huomion vahvistaaksesi heikkouksiasi ja parantaaksesi vahvuuksiasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua - itseasiassa teen kaikkeni, että pääset unelmasi..

Tuote: 634211

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €

Running School, eKoutsi etävalmennus

juoksuk.eKoutsi.jpg&width=280&height=500
MarkoKantaneva.Com, Running School eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista juoksuvalmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä..

Tuote: 634200

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »