Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Weight Loss, eKoutsi etävalmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Weight Loss | Try Out! 1,5h etävalmennus kerta50.00 €
Weight Loss | 5 krt eKoutsi etävalmennus149.00 €
Weight Loss | 1kk eKoutsi etävalmennus279.00 €
Weight Loss | 2kk eKoutsi etävalmennus499.00 €
Weight Loss | 3kk eKoutsi etävalmennus699.00 €
Weight Loss | 4kk eKoutsi etävalmennus899.00 €
Weight Loss | 6kk eKoutsi etävalmennus1 299.00 €

MarkoKantaneva.Com, Weight Loss eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista laihdutus-, painonhallinta valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua.

Kaikissa etävalmennuspaketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka päivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi. Kuvaamasi ja lähettämäsi videoleikkeet harjoituksistasi, joita suositellaan tarkasteltaviksi yhteisessä neuvonpidossa viikoittain. Lähettämäsi videoleikkeet saat aina paluupostissa editoituna ja kommenteilla täydennettyinä.

Tavoitetta muodostaessaan on hyvä huomioida omat henkilökohtaiset ominaisuutensa ja perimänsä (ruumiinrakenne, luonne, tottumukset jne.). Realistinen käsitys omista mahdollisuuksista ja tavoitteesta muodostaa motivaation vahvuuden.

Painonhallinta,- ja laihdutusvalmennus sopii pysyvästi terveeseen normaalipainoon pyrkiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss eKoutsi etävalmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen.
  2. Tilanteesi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla testeillä ja selvityksillä nykyravitsemus tottumuksistasi kyselykaavakkeilla ja ruokapäiväkirjalla.
  3. Ruokavalio-ohje ja henkilökohtaiset suositukset.
  4. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä ruokavalion runko, jota päivitetään tuntemustesi ja edistymisesi perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  5. Valmentajasi on tavoitettavissasi joka päivä. Valmentajan kanssa sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  6. Yhteisiä etäpalavereita suositellaan järjestettävän ainakin kerran viikossa. Valmentajan kanssa sovitaan etäpalavereiden ajankohdat.
  7. Valmennusjakson päätteeksi tilanteesi kartoitus tehdään samalla tavalla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta elämäntapojesi ruokailutottumustesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss eKoutsi etävalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan. Mikäli valmennukseen liittyy testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia, sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 633849

Lisätiedot

Personal training | eKoutsi etävalmennus: Olet yhteydessä valmentajaasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla: Puhelimella, aplikaatioilla ja videovalmennuksin jne.

Suosittelemme myös

Personal training, eKoutsi etävalmennus

PTpieni.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Personal training eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan..

Tuote: 554702

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €

Weight Loss, henkilökohtainen valmennus

WeightLoss_Henkkoht.Valm.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista laihdutus-, painonhallinta valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi.
Kaikissa valmennuspaketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka päivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä..

Tuote: 633856

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »