Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Personal training, eKoutsi etävalmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Personal training | Try Out! 1,5h etävalmennus kerta50.00 €
Personal training | 5 krt eKoutsi etävalmennus149.00 €
Personal training | 1kk eKoutsi etävalmennus279.00 €
Personal training | 2kk eKoutsi etävalmennus499.00 €
Personal training | 3kk eKoutsi etävalmennus699.00 €
Personal training | 4kk eKoutsi etävalmennus899.00 €
Personal training | 6kk eKoutsi etävalmennus1 299.00 €

MarkoKantaneva.Com, Personal training eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.

Kaikissa etävalmennuspaketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka päivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi. Kuvaamasi ja lähettämäsi videoleikkeet harjoituksistasi, joita suositellaan tarkasteltaviksi yhteisessä neuvonpidossa viikoittain. Lähettämäsi videoleikkeet saat aina paluupostissa editoituna ja kommenteilla täydennettyinä.

Treenaamisesi (niin halutessasi) ei tarvitse tapahtua perinteisesti vain kuntosalilla. Valmennukseen voidaan lisätä tai suorittaa se myös kokonaan kotona.

MarkoKantaneva.Com, Personal training sopii niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Personal training eKoutsi valmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen.
  2. Fyysisen kuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (voima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
  3. Ruokavalio-ohje ja suositus.
  4. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoitteluohjelman runko. Harjoitusohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  5. Valmentajasi on tavoitettavissasi joka päivä. Valmentajan kanssa sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  6. Yhteisiä etäpalavereita suositellaan järjestettävän ainakin kerran viikossa. Valmentajan kanssa sovitaan etäpalavereiden ajankohdat.
  7. Valmennusjakson päätteeksi fyysisen kuntosi kartoitus tehdään samoilla testeillä, kyselyillä ja metodeilla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, Personal training eKoutsi etävalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 554702

Lisätiedot

Personal training | eKoutsi etävalmennus: Olet yhteydessä valmentajaasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla: Puhelimella, aplikaatioilla ja videovalmennuksin jne.

Suosittelemme myös

Personal training, henkilökohtainen valmennus

PTpieniLAHIV.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Personal training valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.
Kaikissa lähivalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi..

Tuote: 633049

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €

Nordic Sports, eKoutsi online valmennus

eKoutsi_NS.jpg&width=140&height=250
MarkoKantaneva.Com, Nordic Sports eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista maastohiihto valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua..

Tuote: 633872

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »