Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Personal training, eKoutsi etävalmennus

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Personal training | Try Out! 1,5h etävalmennus kerta50.00 € Tilattavissa
Personal training | 5 krt eKoutsi etävalmennus149.00 € Tilattavissa
Personal training | 1kk eKoutsi etävalmennus279.00 € Tilattavissa
Personal training | 2kk eKoutsi etävalmennus499.00 € Tilattavissa
Personal training | 3kk eKoutsi etävalmennus699.00 € Tilattavissa
Personal training | 4kk eKoutsi etävalmennus899.00 € Tilattavissa
Personal training | 6kk eKoutsi etävalmennus1 299.00 € Tilattavissa

MarkoKantaneva.Com, Personal training eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.

Kaikissa etävalmennuspaketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka päivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi. Kuvaamasi ja lähettämäsi videoleikkeet harjoituksistasi, joita suositellaan tarkasteltaviksi yhteisessä neuvonpidossa viikoittain. Lähettämäsi videoleikkeet saat aina paluupostissa editoituna ja kommenteilla täydennettyinä.

Treenaamisesi (niin halutessasi) ei tarvitse tapahtua perinteisesti vain kuntosalilla. Valmennukseen voidaan lisätä tai suorittaa se myös kokonaan kotona.

MarkoKantaneva.Com, Personal training sopii niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville.

-
MarkoKantaneva.Com, Personal training eKoutsi valmennuksen sisältö:
  1. Ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen.
  2. Fyysisen kuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (voima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
  3. Ruokavalio-ohje ja suositus.
  4. Testien, kyselyjen, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoitteluohjelman runko. Harjoitusohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
  5. Valmentajasi on tavoitettavissasi joka päivä. Valmentajan kanssa sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa.
  6. Yhteisiä etäpalavereita suositellaan järjestettävän ainakin kerran viikossa. Valmentajan kanssa sovitaan etäpalavereiden ajankohdat.
  7. Valmennusjakson päätteeksi fyysisen kuntosi kartoitus tehdään samoilla testeillä, kyselyillä ja metodeilla kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla.
MarkoKantaneva.Com, Personal training eKoutsi etävalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
  • Kaikki edellä mainittu sisältyy valmennushintaan. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niiden käytöstä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen kuluosa lisätään tässä tapauksessa laskutukseen.

Tuote: 554702

Lisätiedot

Personal training | eKoutsi etävalmennus: Olet yhteydessä valmentajaasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla: Puhelimella, aplikaatioilla ja videovalmennuksin jne.

Suosittelemme myös

Weight Loss Personal training, henkilökohtainen painonhallinta valmennus

WeightLoss_Henkkoht.Valm.jpg&width=280&height=500
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss Personal training valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista laihdutus-, painonhallinta valmennusta, jossa saat  tarvitsemasi henkilökohtaiset neuvot ja huomion valmentajaltasi.
Kaikissa valmennuspaketeissa olen tavoitettavissasi rajoittamattomasti joka päivä esim...

Tuote: 633856

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €

Weight Loss, eKoutsi Personal training, painonhallinta etävalmennus

WeightLoss_eKoutsi.jpg&width=280&height=500
MarkoKantaneva.Com, Weight Loss Personal training eKoutsi etävalmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista laihdutus-, painonhallinta valmennusta, jossa saat kaikki tarvitsemasi henkilökohtaiset neuvot ja huomion valmentajaltasi etäyhteydellä, valitsemalla tavalla sähköisessä muodossa ja videovalmennuksin..

Tuote: 633849

Hinta: 50.00 € - 1 299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »