Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Etävalmennus, juoksu

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Juoksuvalmennus | Try Out! 1,5h etävalmennus kerta50.00 €
Juoksuvalmennus | 1kk etävalmennus279.00 €
Juoksuvalmennus | 2kk etävalmennus499.00 €
Juoksuvalmennus | 3kk etävalmennus699.00 €
Juoksuvalmennus | 4kk etävalmennus899.00 €
Juoksuvalmennus | 6kk etävalmennus1 299.00 €

Voit maksaa valmennuksen myös erissä omaan tahtiisi: collector osamaksulla!

Tietoa valmennuksesta

MarkoKantaneva.Com, juoksuvalmennus on henkilökohtaista etävalmennusta, jossa saat tarvitsemasi valmennusavun sähköpostitse, puheyhteydellä ja videovalmennuksin. Kerro tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin. 

Valmentajana ja yhteyshenkilönä toimii: Marko Kantaneva

Olen tavoitettavissasi joka päivä esim. Puhelimella, s-postilla, kuvayhteydellä (skype, messenger, FaceTime, Viber, WhatsApp) tai muulla mahdollisella tavalla, kuten esimerkiksi. Kuvaamasi ja lähettämäsi videoleikkeet.

Juoksuvalmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi erityisesti henkilökohtaisen juoksutaidon ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen.

MarkoKantaneva.Com, etä juoksuvalmennus sopii:

 • vasta-alkajalle,
 • harrastajalle
 • aktiiville
MarkoKantaneva.Com, etä juoksuvalmennuksen sisältö:
 1. ilmainen yhteydenotto ja valmennukseen tutustuminen:

  ota yhteyttä ja kysy lisää >>

 2. tarvittaessa mahdollinen juoksukuntosi alkukartoitus tavoitteeseesi soveltuvilla fyysisillä testeillä (voima eri muodoissaan, kestävyyskunto, liikkuvuus, elastisuus, kimmoisuus, koordinaatio jne.).
 3. testien, päiväkirjojen ja tavoitteesi perusteella tehtävä harjoitusohjelma. Harjoitusohjelmaa päivitetään tuntemustesi ja harjoitusten edistymisen perusteella joustavasti ja tarpeen mukaan.
 4. Olen tavoitettavissasi joka päivä. Tätä varten sovitaan sinulle parhaiten soveltuva yhteydenpito tapa. Edellisten ohella tai sijaan voin seurata harjoittelusi edistymistä myös esimerkiksi movescount / polar.flow tms. Harjoituspäiväkirjoista.
 5. Yhteisiä etäpalavereita suosittelen kerran viikossa. Ajankohdat sovitaan tarkemmin valmennuksen aikana.
 6. Valmennusjakson päätteeksi tehdään juoksukuntosi kartoitus samoin kuin alkukartoitus, jotta voidaan todeta kuntosi ja elämäntapojesi kehitys myös mittaamalla. Vaihtoehtoisesti kunnon kehitys voidaan todeta myös esimerkiksi kilpailussa.

---

MarkoKantaneva.Com, etä juoksuvalmennuksen varaus,- ja lunastusehdot:
 • Kaikki edellä mainittu sisältyy kiinteään valmennushintaan. Mikäli valmennukseen liittyy salimaksuja, testi,- ja/tai laboratorio tai muita kuin edellä mainittuja valmennuskustannuksia sovitaan niistä erikseen valmennettavan ja valmentajan kesken ja ylimääräinen muu mahdollinen kuluosa jos se liittyy valmennukseen lisätään tässä tapauksessa laskutukseen myös.

---

Tervetuloa valmennukseen!

marko-kantaneva-signature.png

Marko Kantaneva

Tuote: 634200

Lisätiedot

MARKOKANTANEVA.COM juoksuvalmennus: Olet yhteydessä valmentajaasi puheyhteydellä, valitsemalla tavalla: Puhelimella, aplikaatioilla ja videovalmennuksin jne.

Suosittelemme myös

Henkilökohtainen maastohiihto valmennus

MAN-maastohiihto.png&width=280&height=500
Voit maksaa valmennuksen myös erissä omaan tahtiisi: collector osamaksulla!
Tietoja valmennuksesta:
Kantaneva.Com maastohiihto valmennus on henkilökohtaista valmennusta, jossa sinun tulee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset tavoitteesi maaliin. Valmentajana ja yhteyshenkilönä..

Tuote: 633885

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €

Personal training, henkilökohtainen valmennus

PTpieniLAHIV.jpg&width=280&height=500
Kantaneva.Com, Personal training valmennus on ensiluokkaista henkilökohtaista valmennusta, jossa saat kaiken tarvitsemasi huomion valmentajaltasi. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä on tavoitteesi ja minä autan sinua, että pääset unelmasi maaliin.
Kaikissa lähivalmennus paketeissa olen tavoitettavissasi..

Tuote: 633049

Hinta: 50.00 € - 1 499.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »