Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

NORDIC POWER harjoittelu ja välineet

Tiedustele ja tutustu NORDIC POWER koulutuksiin

Tutustu ja hanki NORDIC POWER tuotteita

MITÄ NORDIC POWER HARJOITTELU ON?

NORDIC POWER harjoittelu on POWER STEP kävelysauvoihin lisättävien kahvapainojen (100g - 400g) tai säädettävien ATHENA ja HERCULES kävelysauvojen kiinteiden lisäpainojen (100g ja 200g) sekä sauvojen POWER STRAP hihnoihin ja POWER BELT vyölaukkuun kiinnitettävien vastuskuminauhojen ansiosta monipuolista ja kokonaisvaltaista kestävyyttä sekä lihasvoimaa kehittävää harjoitusta.

Koska NORDIC POWER harjoittelussa käytetään lisäpainoilla (100g - 400 g) varustettuja sauvoja saa hengitys- ja verenkiertoelimistö sekä lihaksisto yhdellä treenikerralla todella tehokasta harjoitusta.

NORDIC POWER harjoittelulla: Poltat enemmän kaloreita, kehität erityisesti ylävartalon, lapojen lähentäjien, hartioiden ja käsivarsien voimaa - tehostat pakaroiden, reisien ja pohkeiden kiinteytystä ja saavutat jo ensi askeleista helposti rasvanpolttosykkeen - ALL IN ONE - NORDIC POWER”

POWER STEP ATHENA

POWER STEP HERCULES

POWER STEP kahvat +100g

POWER STEP kahvat +200g

POWER STEP kahvat +300g

POWER STEP kahvat +400g

ATHENA VARIO CARBON säädettävä sauva 110cm - 130cm, lisäpaino 200g

HERCULES VARIO CARBON säädettävä sauva 110cm - 130cm, lisäpaino 200g

ATHENA VARIO ALU säädettävä sauva 110cm - 130cm, lisäpaino 200g

HERCULES VARIO ALU säädettävä sauva 110cm - 130cm, lisäpaino 200g


Lisäpainoilla varustetut NORDIC POWER sauvat ovat myös tehokas ja tuloksia tuottava voimisteluväline. Katso video>> YouTube kanavalta tai alla.
NORDIC POWER harjoitteluun kuuluu olennaisena osana lisäpainoilla varustetuilla sauvoilla kävelyn, voimistelun ja voimailun lisäksi myös erityisesti suunniteltujen POWER BAND vastuskuminauhojen, POWER STRAP sauvahihnojen ja NORDIC POWER vyölaukun avulla tapahtuva voimaharjoittelu. Katso video >>

NORDIC POWER SUOMI esittelyvideo

NORDIC POWER русское ознакомительное видео

NORDIC POWER ESTONIA introduction video