Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tiedustele ja tutustu NORDIC POWER koulutuksiin

Tutustu ja hanki NORDIC POWER tuotteita

NORDIC POWER harjoittelu ja välineet

NORDIC POWER harjoittelu on POWER STEP kävelysauvoihin lisättävien kahvapainojen (100g - 400g) tai säädettävien ATHENA ja HERCULES kävelysauvojen kiinteiden lisäpainojen (200g) sekä sauvojen POWER STRAP hihnoihin ja POWER BELT vyölaukkuun kiinnitettävien vastuskuminauhojen ansiosta monipuolista ja kokonaisvaltaita kestävyyttä sekä lihasvoimaa kehittävää harjoitusta.

NORDIC POWER harjoittelua voidaan kuvata lauseella: “Kuljet luonnossa aina kuntosali mukanasi”

Koska NORDIC POWER harjoittelussa käytetään lisäpainoilla (0 g - 400 g) varustettuja sauvoja saa hengitys- ja verenkiertoelimistö sekä lihaksisto todella tehokasta harjoitusta. Poltat enemmän kaloreita ja kehität erityisesti ylävartalon voimaa ja saavutat jo ensi askeleista helposti tavoiteltavan rasvanpoltto syke tason (180 lyöntiä/min - ikä = tehokkaan rasvanpolton yläsykeraja). Esimerkki: 30- vuotiaan rasvanpoltto yläsykeraja, jonka alapuolella tehokas rasvanpoltto harjoittelu tulee suorittaa (180 - 30 = 150 l/min).

POWER STEP ATHENA

POWER STEP HERCULES

POWER STEP kahvat +100g

POWER STEP kahvat +200g

POWER STEP kahvat +300g

POWER STEP kahvat +400g

ATHENA VARIO CARBON säädettävä sauva 110cm - 130cm, lisäpaino 200g

HERCULES VARIO CARBON säädettävä sauva 110cm - 130cm, lisäpaino 200g

ATHENA VARIO ALU säädettävä sauva 110cm - 130cm, lisäpaino 200g

HERCULES VARIO ALU säädettävä sauva 110cm - 130cm, lisäpaino 200g


Lisäpainoilla varustetut NORDIC POWER sauvat ovat myös tehokas ja tuloksia tuottava voimisteluväline. Katso video>> YouTube kanavalta tai alla.
NORDIC POWER harjoitteluun kuuluu olennaisena osana lisäpainoilla varustetuilla sauvoilla kävelyn, voimistelun ja voimailun lisäksi myös erityisesti suunniteltujen POWER BAND vastuskuminauhojen, POWER STRAP sauvahihnojen ja NORDIC POWER vyölaukun avulla tapahtuva voimaharjoittelu. Katso video >>

NORDIC POWER SUOMI esittelyvideo

NORDIC POWER русское ознакомительное видео

NORDIC POWER ESTONIA introduction video