Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MarkoKantaneva.Com | valmennuspalvelut

Personal training on kokonaisvaltainen kuntosalivalmennus paketti, jossa keskitytään tavoittelemiisi henkilökohtaisiin muutoksiin elämäntavoissa, harjoittelussa, fyysisessä olomuodossa ja yleisessä fyysisessä aktiivisuudessa sekä keskitytään valitun tavoitteen, unelmasi saavuttamisessa tarvittaviin henkilökohtaisiin valmennuskeinoihin. Poikkeuksena totutusta valmentajasi on tavoitettavissa rajoittamattomasti joka päivä valmennuksen ajan ja henkilökohtaisia tapaamisia suositellaan valmennuksen pituudesta riippumatta ainakin kerran viikossa. Treenaamisen ei myöskään välttämättä tarvitse olla ainoastaan kuntosalilla tapahtuvaa lihasten muokkusta ja vahvistamista. Usein parhaita tuloksia saadaan kun liikkumavaraan lisätään myös harjoittelu raikkaassa ulkoilmassa. Erilaiset liikuntapaikat, mäet, suot, pellonpientareet ja metsäpolut antavat mukavaa vaihtelua ja pitävät treenaajan motivoituneena ja treeniajatukset raikkaina. MarkoKantaneva.Com Personal training valmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa lähivalmennuksessa tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä.

VARAA/TUTUSTU | OSTA | PERSONAL TRAINING, EKOUTSI, ETÄVALMENNUS

VARAA/TUTUSTU| OSTA | PERSONAL TRAINING, HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Weight Loss. Jossain syvällä sielun sopukoissaan jokainen haluaa eroon vatsanseudun ylimääräisistä makkaroista, jenkkakahvoista ja hihan alleista. Kun sitten koittaa tekojen aika, kyse on yksilön omasta tahdosta ja motivaatiosta. Tavoitetta muodostaessaan on hyvä huomioida omat henkilökohtaiset ominaisuutensa ja perimänsä (ruumiinrakenne, luonne, tottumukset jne.). Realistinen käsitys omista mahdollisuuksista ja tavoitteesta muodostaa motivaation vahvuuden. Painonhallinta,- ja laihdutusvalmennus sopii pysyvästi terveeseen normaalipainoon pyrkiville. Valmennuksessa opitaan mm. Taustatietoja, jotka auttavat ymmärtämään lihavuuden syitä ja seurauksia, ja ohjeistetaan painonhallintaan kun laihduttamisen tavoite on saavutettu. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa lähivalmennuksessa tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä.

VARAA/TUTUSTU | OSTA | WEIGHT LOSS, EKOUTSI, ETÄVALMENNUS
VARAA/TUTUSTU | OSTA | WEIGHT LOSS, HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS
Running School, juoksukoulu valmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi juoksijan henkilökohtaisen juoksutaidon ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen. Monen aktiiviharrastajan, esimerkiksi maratonharjoittelu, keskittyy perinteisesti vain kestävyyden kehittämiseen, junnaavaan aina samalla vauhdilla juostuihin ja lopussa, niin paljon kuin jaksaa tyyppisiin lenkkeihin. Kuitenkin henkilökohtaista juoksutekniikkaa kehittämällä voi juoksemisen taloudellisuutta ja vauhtia kehittää merkittävästi ilman, että varsinaisissa kestävyys ominaisuuksissa tarvitsisi vielä tapahtua minkäänlaisia muutoksia. Juoksuekniikkaa parantamalla päästään nopeammin nauttimaan vauhdikkaan juoksun hurmasta ja tuottavammasta harjoittelusta. MarkoKantaneva.Com Running School valmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa lähivalmennuksessa tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä.
VARAA/TUTUSTU | OSTA | RUNNING SCHOOL, EKOUTSI, ETÄVALMENNUS
VARAA/TUTUSTU | OSTA |RUNNING SCHOOL, HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Sports Coaching, lajivalmennus palvelut keskittyvät valitsemasi urheilulajin, lajitaitojen tai sen vaatimien ominaisuuksien kehittämiseen. Lajeina esimerkiksi: Juoksu, hiihto, uinti, pyöräily, rullaluistelu, kuntosali jne. Sekä valitsemasi lajin vaatimat voima, liikkuvuus,-ja lajitaitoharjoitteet ja harjoitukset. Sports Coaching valmennus sopii niin vasta-alkajalle, harrastajalle, aktiiville kuin kilpaurheilijalle. Junioreista senioreihin. MarkoKantaneva.Com Personal Sports Coaching valmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa lähivalmennuksessa tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä.

Nordic Sports hiihtovalmennukset kattavat käytännössä kaiken maastohiihtoon kuuluvan valmennuksen niin vasta-alkajalle, harrastajalle, aktiiville kuin kilpahiihtäjällekin ympäri vuoden junioreista senioreihin. Valmennus voi sisältää esimerkiksi:
  • Opastuksen varuste- ja välinehankintoihin ja niiden huoltoon.
  • Perinteisen ja vapaan hiihtotekniikoiden hiomisen ja harjoitteet. Rullasuksihiihdon, sauvarullaluistelun, sauvarinneharjoittelun, sauvajuoksun opettamisen ja harjoittelun.
  • Hiihtäjän kuntopiirit ja voimaharjoitukset, erikoisvoimaharjoitukset, liikkuvuusharjoittelun.
  • Valvotut harjoitukset ja harjoittelun sekä myös ravitsemuksen opastuksen ja ohjelmoinnin.
Valmennus voi koostua esimerkiksi hiihtotapahtumaan valmistavasta harjoitusohjelmasta aina vuoden tai pidempiin ohjelmoituihin valmennuksiin. Edellä mainitut sisällöt ja niiden painotukset harjoittelussa sovitaan erikseen ennen valmennusta ja säädetään tarpeen vaatiessa valmennuksen aikana. MarkoKantaneva.Com Nordic Sports hiihtovalmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa lähivalmennuksessa tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä.
HUOM: Nordic Sports harjoitusleirit, kurssit jne. Ilmoitetaan, markkinoidaan ja uutisoidaan erikseen.
VARAA/TUTUSTU | OSTA | NORDIC SPORTS, EKOUTSI, MAASTOHIIHTO ETÄVALMENNUS
VARAA/TUTUSTU | OSTA | NORDIC SPORTS, HENKILÖKOHTAINEN MAASTOHIIHTO VALMENNUS
MARKO KANTANEVA`s personal Original Nordic walking coaching, education, lecturing, seminar speaker etc. Services you will find from here