Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Urheilu- ja kuntoliikunta valmennus, personal training

MarkoKantaneva.Com valmennuspaketissa keskitytään henkilökohtaisiin muutoksiin elämäntavoissa, harjoittelussa, fyysisessä olomuodossa ja yleisessä fyysisessä aktiivisuudessa. Valmennuksessa käytetään yhdessä asetetun tavoitteen saavuttamiseen tarvittavia valmennusmenetelmiä.

Valmennettavalle valmentaja on tavoitettavissa joka päivä koko valmennuksen ajan. Henkilökohtaisia keskusteluja ja tapaamisia pyritään järjestämään valmennuksen pituudesta ja tyypistä riippuen riittävän usein.

Harjoitussuunnitelmat laaditaan toteutettaviksi mahdollisimman hyvin valmennettavan lähiympäristöön sopivaksi.

Valmennukset soveltuvat, niin vasta-alkajille, harrastajille kuin aktiiveille. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai etävalmennuksena.

Weight Loss. Jossain syvällä sielun sopukoissaan jokainen haluaa eroon vatsanseudun ylimääräisistä makkaroista, jenkkakahvoista ja hihan alleista. Kun koittaa tekojen aika realistinen käsitys omista mahdollisuuksista ja tavoitteesta muodostaa motivaation vahvuuden. Painonhallinta,- ja laihdutusvalmennus sopii pysyvästi terveeseen normaalipainoon pyrkiville. Valmennuksessa opitaan mm. Taustatietoja, jotka auttavat ymmärtämään lihavuuden syitä ja seurauksia, ja ohjeistetaan painonhallintaan kun laihduttamisen tavoite on saavutettu. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai etävalmennuksena.

OSTA | KYSY LISÄÄ | WEIGHT LOSS, ETÄVALMENNUS (Hinta alk. 50€)
OSTA | KYSY LISÄÄ | WEIGHT LOSS, HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS (Hinta alk. 50€)

Juoksuvalmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi juoksijan henkilökohtaisen juoksutaidon ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen. Monen aktiiviharrastajan, esimerkiksi maratonharjoittelu, keskittyy perinteisesti vain kestävyyden kehittämiseen. Junnaavaan aina samalla vauhdilla juostuihin ja lopussa, niin paljon kuin jaksaa tyyppisiin lenkkeihin. Kuitenkin henkilökohtaista juoksutekniikkaa kehittämällä voi juoksemisen taloudellisuutta ja vauhtia kehittää merkittävästi ilman, että varsinaisissa kestävyys ominaisuuksissa tarvitsisi vielä tapahtua minkäänlaisia muutoksia. Juoksutekniikkaa parantamalla päästään nopeammin nauttimaan vauhdikkaan juoksun hurmasta ja tuottavammasta harjoittelusta. MarkoKantaneva.Com juoksuvalmennus sopii, niin vasta-alkajalle, harrastajalle kuin aktiiville. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai etävalmennuksena.

OSTA | KYSY LISÄÄ | JUOKSU, ETÄVALMENNUS (Hinta alk. 50€)
OSTA | KYSY LISÄÄ | JUOKSU, HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS (Hinta alk. 50€)
Hiihtovalmennukset kattavat käytännössä kaiken maastohiihtoon kuuluvan valmennuksen niin vasta-alkajalle, harrastajalle, aktiiville kuin kilpahiihtäjällekin ympäri vuoden junioreista senioreihin. Valmennus voi sisältää esimerkiksi:
  • Opastuksen varuste- ja välinehankintoihin ja niiden huoltoon.
  • Perinteisen ja vapaan hiihtotekniikoiden hiomisen ja harjoitteet. Rullasuksihiihdon, sauvarullaluistelun, sauvarinneharjoittelun, sauvajuoksun opettamisen ja harjoittelun.
  • Hiihtäjän kuntopiirit ja voimaharjoitukset, erikoisvoimaharjoitukset, liikkuvuusharjoittelun.
  • Valvotut harjoitukset ja harjoittelun sekä myös ravitsemuksen opastuksen ja ohjelmoinnin.
Valmennus voi koostua esimerkiksi hiihtotapahtumaan valmistavasta harjoitusohjelmasta aina vuoden tai pidempiin ohjelmoituihin valmennuksiin. Edellä mainitut sisällöt ja niiden painotukset harjoittelussa sovitaan erikseen ennen valmennusta ja säädetään tarpeen vaatiessa valmennuksen aikana. MarkoKantaneva.Com Nordic Sports hiihtovalmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai etävalmennuksena.
HUOM: Nordic Sports harjoitusleirit, kurssit jne. Ilmoitetaan, markkinoidaan ja uutisoidaan erikseen.
OSTA | KYSY LISÄÄ | MAASTOHIIHTO ETÄVALMENNUS (Hinta alk. 50€)
OSTA | KYSY LISÄÄ | HENKILÖKOHTAINEN MAASTOHIIHTO VALMENNUS (Hinta alk. 50€)

Lajivalmennus palvelut keskittyvät valitsemasi urheilulajin, lajitaitojen tai sen vaatimien erityisominaisuuksien kehittämiseen. Lajeina esimerkiksi: Juoksu, hiihto, uinti, pyöräily, rullahiihto, rullaluistelu, kuntosali jne. sekä valitsemasi lajin vaatimat voima, liikkuvuus,-ja lajitaitoharjoitteet ja harjoitukset. Lajivalmennus sopii niin vasta-alkajalle, harrastajalle, aktiiville kuin kilpaurheilijalle. Junioreista senioreihin. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai etävalmennuksena.OSTA | KYSY LISÄÄ | ETÄLAJIVALMENNUS (Hinta alk. 50€)
OSTA | KYSY LISÄÄ | HENKILÖKOHTAINEN LAJIVALMENNUS (Hinta alk. 50€)

MARKO KANTANEVA Original Nordic Walking


Sauvakävely koulutustuotteiden: ONW LEADER, ONW TRAINER ja ONW COACH materiaalit ja sisällön on suunnitellut ja kirjoittanut Marko Kantaneva kansainväliselle sauvakävelyjärjestölle, World Original Nordic Walking Federation (ONWF) ry:lle vuonna 2010. Koska järjestöllä ei ole omien nettisivujen lisäksi digitaalista koulutuskanavaa tai nettikauppaa on ONWF yhdessä MarkoKantaneva.Com kanssa sopineet koulutukseen liittyvien materiaalien ja koulutusten myynnistä ja markkinoinnista MarkoKantaneva.Com sivuilla ja sen nettikaupassa.
World Original Nordic Walking Federation (ONWF) ry on kansainvälinen järjestö, jonka keskeisin toiminnan painopiste on kaikenikäisten ihmisten kannustaminen ja rohkaiseminen aktiivisempaan elämäntapaan sauvakävelyn avulla, edistää sauvakävelyn harrastamista maailmanlaajuisesti ja estää sillä tavoin erilaisten modernien elämäntapasairauksien syntyminen passiivisen elämäntyylin vuoksi (onwf.org).