Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Personal Training

Personal training kuntosalivalmennus paketissa keskitytään henkilökohtaisiin muutoksiin elämäntavoissa, harjoittelussa, fyysisessä olomuodossa ja yleisessä fyysisessä aktiivisuudessa. Valmennuksessa käytetään unelmasi saavuttamiseen tarvittavia valmennusmenetelmiä. Poikkeuksena totutusta valmentajasi on tavoitettavissa rajoittamattomasti joka päivä koko valmennuksen ajan. Henkilökohtaisia tapaamisia pyritään järjestämään valmennuksen pituudesta riippumatta vähintään kerran viikossa. Treenaamisen ei myöskään tarvitse olla ainoastaan kuntosalilla tapahtuvaa lihasten muokkusta ja vahvistamista. Ohjelmasi voidaan suunnitella toteutettavaksi myös kotioloissa. Usein parhaita tuloksia saavutetaan kun liikkumavaraan lisätään myös harjoittelu raikkaassa ulkoilmassa. Erilaiset liikuntapaikat, mäet, suot, pellonpientareet ja metsäpolut antavat mukavaa vaihtelua ja pitävät treenaajan motivoituneena ja treeniajatukset raikkaina. Personal training kuntosalivalmennus sopii, niin vasta-alkajille (erityisen suositeltavaa), harrastajille kuin aktiiveille. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai eKoutsi etävalmennuksena.

OSTA | KYSY LISÄÄ | PERSONAL TRAINING, eKOUTSI, ETÄVALMENNUS (Hinta alk. 50€)

OSTA | KYSY LISÄÄ | PERSONAL TRAINING, HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS (Hinta alk. 50€)

Weight Loss. Jossain syvällä sielun sopukoissaan jokainen haluaa eroon vatsanseudun ylimääräisistä makkaroista, jenkkakahvoista ja hihan alleista. Kun sitten koittaa tekojen aika, kyse on yksilön omasta tahdosta ja motivaatiosta. Tavoitetta muodostaessaan on hyvä huomioida omat henkilökohtaiset ominaisuutensa ja perimänsä (ruumiinrakenne, luonne, tottumukset jne.). Realistinen käsitys omista mahdollisuuksista ja tavoitteesta muodostaa motivaation vahvuuden. Painonhallinta,- ja laihdutusvalmennus sopii pysyvästi terveeseen normaalipainoon pyrkiville. Valmennuksessa opitaan mm. Taustatietoja, jotka auttavat ymmärtämään lihavuuden syitä ja seurauksia, ja ohjeistetaan painonhallintaan kun laihduttamisen tavoite on saavutettu. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä.

OSTA | KYSY LISÄÄ | WEIGHT LOSS, EKOUTSI, ETÄVALMENNUS (Hinta alk. 50€)
OSTA | KYSY LISÄÄ | WEIGHT LOSS, HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS (Hinta alk. 50€)
Running School, juoksukoulu valmennuksissa keskitytään ohjelmoidun kestävyysjuoksu harjoittelun lisäksi juoksijan henkilökohtaisen juoksutaidon ja siihen vaadittavien ominaisuuksien kohentamiseen. Monen aktiiviharrastajan, esimerkiksi maratonharjoittelu, keskittyy perinteisesti vain kestävyyden kehittämiseen, junnaavaan aina samalla vauhdilla juostuihin ja lopussa, niin paljon kuin jaksaa tyyppisiin lenkkeihin. Kuitenkin henkilökohtaista juoksutekniikkaa kehittämällä voi juoksemisen taloudellisuutta ja vauhtia kehittää merkittävästi ilman, että varsinaisissa kestävyys ominaisuuksissa tarvitsisi vielä tapahtua minkäänlaisia muutoksia. Juoksuekniikkaa parantamalla päästään nopeammin nauttimaan vauhdikkaan juoksun hurmasta ja tuottavammasta harjoittelusta. MarkoKantaneva.Com Running School valmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä.
OSTA | KYSY LISÄÄ | RUNNING SCHOOL, eKOUTSI, ETÄVALMENNUS (Hinta alk. 50€)
OSTA | KYSY LISÄÄ | RUNNING SCHOOL, HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS (Hinta alk. 50€)
Nordic Sports hiihtovalmennukset kattavat käytännössä kaiken maastohiihtoon kuuluvan valmennuksen niin vasta-alkajalle, harrastajalle, aktiiville kuin kilpahiihtäjällekin ympäri vuoden junioreista senioreihin. Valmennus voi sisältää esimerkiksi:
  • Opastuksen varuste- ja välinehankintoihin ja niiden huoltoon.
  • Perinteisen ja vapaan hiihtotekniikoiden hiomisen ja harjoitteet. Rullasuksihiihdon, sauvarullaluistelun, sauvarinneharjoittelun, sauvajuoksun opettamisen ja harjoittelun.
  • Hiihtäjän kuntopiirit ja voimaharjoitukset, erikoisvoimaharjoitukset, liikkuvuusharjoittelun.
  • Valvotut harjoitukset ja harjoittelun sekä myös ravitsemuksen opastuksen ja ohjelmoinnin.
Valmennus voi koostua esimerkiksi hiihtotapahtumaan valmistavasta harjoitusohjelmasta aina vuoden tai pidempiin ohjelmoituihin valmennuksiin. Edellä mainitut sisällöt ja niiden painotukset harjoittelussa sovitaan erikseen ennen valmennusta ja säädetään tarpeen vaatiessa valmennuksen aikana. MarkoKantaneva.Com Nordic Sports hiihtovalmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä.
HUOM: Nordic Sports harjoitusleirit, kurssit jne. Ilmoitetaan, markkinoidaan ja uutisoidaan erikseen.
OSTA | KYSY LISÄÄ | NORDIC SPORTS, EKOUTSI, MAASTOHIIHTO ETÄVALMENNUS (Hinta alk. 50€)
OSTA | KYSY LISÄÄ | NORDIC SPORTS, HENKILÖKOHTAINEN MAASTOHIIHTO VALMENNUS (Hinta alk. 50€)

Sports Coaching, lajivalmennus palvelut keskittyvät valitsemasi urheilulajin, lajitaitojen tai sen vaatimien ominaisuuksien kehittämiseen. Lajeina esimerkiksi: Juoksu, hiihto, uinti, pyöräily, rullaluistelu, kuntosali jne. Sekä valitsemasi lajin vaatimat voima, liikkuvuus,-ja lajitaitoharjoitteet ja harjoitukset. Sports Coaching valmennus sopii niin vasta-alkajalle, harrastajalle, aktiiville kuin kilpaurheilijalle. Junioreista senioreihin. MarkoKantaneva.Com Personal Sports Coaching valmennus sopii, niin vasta-alkajalle (erityisen suositeltavaa), harrastajalle kuin aktiiville. Valmennus ja tapaamiset voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai digitaalisesti eKoutsi valmennuksena etäyhteydellä. KYSY LISÄÄ

MARKO KANTANEVA Original Nordic Walking