Marko Kantaneva CV

Olen moniosaaja ja siksi olenkin saanut toimia hyvin erilaisissa työtehtävissä. Kokonaiskuvan helpottamiseksi - ja kuinka itse olen työni eri tehtävissä kokenut - olen luonut tavanomaisen CV:n lisäksi myös virtuaalisen CV:n. Virtuaaliseen pikakatsaukseen pääset tästä

Yhteystietoni löytyvät täältä ja CV perinteisessä muodossaan englanniksi.

"Olen työskennellyt, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin hyvinvoinnin, terveyden, opetuksen, ohjauksen, urheiluvalmennuksen, liikuntapalvelujen sekä edellä mainittujen materiaalisten ja immateriaalisten tuotteiden parissa vuodesta 1991. Olen toiminut edellämainituissa useissa eri tehtävissä, kuten: Toimitusjohtaja, myynnin ja markkinoinnin asiantuntija/marketing specialist, brand manager, myyntihenkilö, tuote- ja mallistopäällikkö, tuotekehittäjä (keksijä), ammatinharjoittaja, yrittäjä, luennoitsija (kansainvälisesti), liikunnanopettaja, liikunnanohjaaja, personal trainer, ammattivalmentaja ja tietokirjailija. Olen tottunut ja osaan työskennellä kansainvälisesti monikulttuurisissa ympäristöissä ja olen matkustellut paljon ympäri maapalloa erilaisissa työtehtävissä. Yksi erityisistä kokemuksistani on kansainvälisen sauvakävelykonseptin (Nordic walking alk. 1997) kehittäminen niin tuotteen, markkinoinnin, myynnin kuin koulutuksenkin osa-alueilla."

Työkokemus

2017/2 - MarkoKantaneva.Com

Vastuualueet: Koulutus, luennointi, myynti- ja markkinointi, ryhmä- ja yksilövalmennukset, kuntotestaukset, personal training, tietokirjat, asiantuntija-artikkelit, urheiluvälineiden ja tarvikkeiden online myynti ja markkinointi, markokantaneva.com nettisivujen suunnittelu, päivitykset ja ylläpito.
2010/1 - World Original Nordic Walking (ONWF) ry
Kansainvälisten sauvakävelyohjaajien koulutus, luennointi, ryhmävalmennus, Nordic Walking World Cup kiertueen organisointi (7 maata / 8 kaupunkia nordicwalkingworldcup.com), kuntotestaukset, online myynti ja markkinointi, onwf.org nettisivujen suunnittelu, päivitykset ja ylläpito, ONWF koulutusmateriaalien suunnittelu ja taittotyöt.

2015/9 - 2016/12 Savonlinnan FysioKulma Oy / toimitusjohtaja/Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija

Vastuualueet: Henkilöstöhallinto ja johtaminen, liiketoiminta ja rahoitus, pankkilainat, päivittäisen kassavirran seuraaminen ja ennusteet, myyntisaatavat, laskujen maksu, vakuutukset, strateginen suunnittelu, FootCare® ja FysioKulma brändien kehittäminen, talon sisäiset ja ulkoiset myynti-, markkinointi-, ja PR aktiviteetit, messut, mainosten ja mainosmateriaalien suunnittelu ja taittotyö netti- ja lehtimainoksiin, esitteisiin, lehtisiin, postereihin, bannereihin yms. Kohteisiin, liiketoiminta- ja yhteistyösopimukset, tarjoukset, sponsorointi sopimukset, nettisivujen, FB, Twitter, Instagram sekä nettikaupan suunnittelu, päivitykset ja ylläpito. Edellisten lisäksi myös; koulutus, luennointi, ryhmä- ja yksilövalmennukset, kuntotestaukset ja personal training.

2012/10 - 2015/8 Savonlinnan FysioKulma Oy / Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija

Vastuualueet: FootCare® ja FysioKulma brändääminen ja brändien kehittäminen, talon sisäiset ja ulkoiset myynti-, markkinointi-, ja PR-aktiviteetit, messut, mainosten ja mainosmateriaalien suunnittelu ja taittotyö netti- ja lehtimainoksiin, esitteisiin, lehtisiin, postereihin, bannereihin yms. Kohteisiin, sponsorointi sopimukset, nettisivujen, FB, twitter, Instagram ja nettikaupan suunnittelu ja ylläpito, päivitykset ja ylläpito, markkinoinin budjetointi ja seuranta. Valmennus ja valmennuspalveluiden suunnittelu, toteutus, markkinointi ja myynti. Edellisten lisäksi myös; koulutus, luennointi, ryhmä- ja yksilövalmennukset, kuntotestaukset ja personal training sekä vuosina 2013-2015 jokaisen viikon tiistaina ja torstaina vuokratyönä (Liikunnanohjaaja AMK) kuntouttavaa liikunnanohjausta Kruunupuistostossa, Punkaharjulla (kruunupuisto.fi). Kohderyhmänä moni- ja sydänsairaat asiakkaat.

2010 - 2012/10 Marko Kantaneva TMI, ammatinharjoittaja.

Vastuualueet: Koulutus, luennointi, ryhmä- ja yksilövalmennukset, kuntotestaukset, personal training, tietokirjat, asiantuntija-artikkelit, nettisivujen suunnittelu, päivitykset ja ylläpito, koulutusmateriaalien suunnittelu ja taittotyöt.

2004 - 2010 EasyFit OÜ, yrittäjä.

Vastuualueet: PoleAbout® ja Marko-Marko Kantaneva® kävelysauvat, sauvahihnat, oheis- ja koulutusohjelmat, tuotekehitys, liiketoimintakonseptin kehittäminen, brändien kehittäminen, alihankinta, markkinointi, myynti, myyntipakkausten, mainosmateriaalien, lehtisten suunnittelu ja taittotyö nettija lehtimainoksiin, esitteisiin, lehtisiin, postereihin, bannereihin yms. Kohteisiin, nettisivujen ja nettikaupan suunnittelu, päivitykset ja ylläpito.

2000 - 2004 Exel Oyj, tuote,- mallistopäällikkö.

Vastuualueet: Maasto-, alppi,- ja kävelysauvat, mallistot, tuotekehitys, tuotanto, budjetointi, kuluseuranta, hankinta, brändäys, markkinointi, B2B myynti ja kansainvälinen sauvakävelykoulutus.

1995 - 2000 Suomen Urheiluopisto Vierumäki, Liikunnanohjaaja.

Vastuualueet: Liikunnanohjaus, perhekurssit, yritysliikunnat, kuntotestit; polkupyöräergometritesti, lihaskuntotestit, liikkuvuustestit, conconi valojänistesti, kävelytestit, asiantuntijaluennot, testipalauteluennot.

1991 - 1993 Punkaharjun kunta, yläaste ja lukio, liikunnanopettaja.

Vastuualueet: Yläasteen ja lukion poikien liikunnanopetus.


Koulutus ja tutkinnot

 • 2019 Liikunnanohjaaja (Ylempi AMK) | HAAGA-HELIA, Vierumäki Campus
 • 2017 Markkinointi-instituutti / Myynnin ammattitutkinto
 • 2015 Verutum Oy / Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto
 • 2009 Liikunnanohjaaja AMK | HAAGA-HELIA, Vierumäki Campus
 • 1999 Suomen Urheiluopisto, Vierumäki / Ammattivalmentaja
 • 1998 F.A.F (Fitness Academy of Finland) Personal Trainer
 • 1994-97 Suomen Urheiluopisto, Vierumäki / Liikunnanohjaaja
 • 1990-91 Tanhuvaaran Urheiluopisto / Liikuntapainoitteinen vapaa-ajanohjaajakurssi

ATK-taidot

 • PC:n, Macin, iPad:n täysin itsenäinen hallinta.
 • Microsoft Office ohjelmien erinomainen käyttöosaaminen.
 • Apple ohjelmien; keynote, numbers, page, iMovie erinomainen käyttöosaaminen.
 • Ammattitaitoinen osaaminen; Adobe illustrator, InDesign ja PhotoShop ohjelmat.

Keksinnöt

Useita mallisuojia, patenttihakemuksia liittyen sauvahihnoihin, kahvoihin ja sompiin.

Kielitaito

 • Englanti - sujuva (kirjoitettu ja puhuttu)
 • Suomi - äidinkieli
 • Ruotsi - auttava (kirjoitettu ja puhuttu)
 • Viro - hyvä puhuttu (kirjoitettu sanakirjan avulla)

Henkilökohtainen ydinosaaminen - avut

 • Kokonaisuuksien nopea, hyvä hahmottaminen
 • Erinomainen ongelmanratkaisutaidot
 • Hyvät myyntitaidot
 • Erinomaiset esittämisen, puhumisen ja kirjoittamisen taidot
 • Hyvät tiimin rakentamisen lahjat ja johtamistaidot
 • Erinomaiset koulutus- ja asiakaspalvelutaidot
 • Kyky hahmottaa puutteita ja tehdä parannusehdotuksia
 • Tavoite orientoituvuus

Persoonallisuus

Omaan erinomaiset kommunikointi taidot, olen vastuullinen, rehellinen, työkäs, motivoitunut ja joustava, optimisti varustettuna suurella määrällä kokemusta.

TV-työkokemus

Ohjelma ”Hyvän Olon Aakkoset” käsikirjoittaminen ja esiintyminen. Esitetty Suomen TV2 kanavalla vuonna 2000 joka viikko ja uusintakierros vuonna 2003. Tämän lisäksi esiintyminen suomen Yle:n ja MTV:n aamuohjelmissa sekä kansainvälisesti esimerkiksi Puolan, Venäjän, Viron, Saksan tv-kanavilla haastateltavana ja vieraana.

Harrastukset

Lukeminen ja kirjoittaminen. Päivittäinen liikunta, sauvakävely, juoksu, hiihto, uinti, kuntosali.

Suositukset

Saatavilla pyynnöstä.