Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

eKoutsi online- ja henkilökohtaisista valmennuksista vastaa:

Marko Kantaneva
  • Liikunnanohjaaja (Suomen Urheiluopisto, Vierumäki) 1997
  • F.A.F. Personal Trainer (Fysioline Academy of Finland) 1998
  • Ammattivalmentaja (ammattivalmentajatutkinto, Suomen Urheiluopisto, Vierumäki) 1999
  • Liikunnanohjaaja AMK (Haaga-Helia, Vierumäki Campus) 2009
  • Opiskelen parhaillaan työn ohessa: Valmennuksen koulutus, YAMK (Haaga-Helia, Vierumäki Campus) 2017-
Katso myös: CV | JULKAISUT | SUOSITUKSET

"Olen työskennellyt, niin Suomessa kuin kansainvälisesti hyvinvoinnin, terveyden, liikunnanopetuksen, liikunnanohjauksen, urheiluvalmennuksen, kuntotestauksen, fysioterapia liiketoiminnan ja Personal trainer liikuntapalvelujen parissa vuodesta 1991."

"Niin yksityishenkilönä kuin valmentajana tulen erittäin hyvin toimeen ihmisten kanssa ja viihdyn erinomaisesti sosiaalisissa kanssakäymisissä. Valmentaminen on minulle intohimo ja elämäntapa. Tahdon luonnostani olla avuksi ja auttaa ihmisiä pääsemään tavoittelemiinsa liikunnallisiin sekä elämäntapamuutosten päämääriin. Valmennustyöstäni olen saanut kiitosta hyvästä huumorintajustani sekä kannustavasta, kunnioittavasta ja esimerkillisestä toimintatavastani."

Valmennusfilosofia: Kaikki eKoutsi online- ja henkilökohtaiset valmennukseni;

- Ottavat huomioon, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö, jota tulee ohjata ja valmentaa yksilöllisesti, jotta tämä saavuttaisi henkilökohtaisesti parhaan ja optimaalisimman tuloksen. Tavoiteltiin sitten mitä tahansa. Tämä vaatii toteutuakseen valmentajalta kokemusta sekä näkemystä ja ohjattavalta luottamusta valmentajaansa kohtaan. Kaikki nämä: Kokemus, näkemys ja luottamus syntyvät vain ajan kuluessa. Siksi ennen varattua valmennusta järjestetään aina ilmainen tapaaminen ilman aikarajaa, jotta saadaan selvitettyä onko olemassa edellytykset molempia puolia tyydyttävälle onnistuneelle valmennukselle.
- Palvelevat valmennettavaa kokonaisuutena. Kun harjoittelusta halutaan tuloksia on mahdotonta eristää valmennusta osasiin tai yleensäkään jättää mitään yksityiskohtia huomioimatta, kuten esimerkiksi: Arkielämän haasteita, ravitsemustottumuksia, lihashuoltoa, lepoa jne. Siksi myös jokaiseen valmennuksen kuuluvat tarpeelliset henkilökohtaiset testit, tarkempi tai suurpiirteisempi ravitsemusvalmennus/ohjaus sekä valittu tavoitteellinen ohjattu ja ohjelmoitu harjoittelu. Millaisia edellä mainitut valmennuksen osatekijät kulloinkin ovat, määräytyvät ne aina henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella, yhdessä etukäteen käytyjen keskustelujen sekä valmennuksen kuluessa sopimalla.
- Takaavat valmentajan tavoitettavuuden joka päivä erikseen sitä, laskuttamatta tai sitä korostamatta.
Nojaa siihen, että valmentaja kertoo aina rehellisen mielipiteensä sekä näkemyksensä asioista ja opettaa valmennettavalle itseään säästämättä tämän haluamia ja tarvitsemia tietoja sekä taitoja, antaa motivaatiota ja tartuttaa asennetta.

- Ovat onnistuneet täydellisesti silloin, kun valmentaja on osannut tehdä itsensä lopulta tarpeettomaksi. Eli valmennettava on saanut valmennuksen kuluessa riittävät tiedot ja taidot jatkaakseen ja kehittyäkseen itsenäisesti. Valmentajan iloksi jää jatkossa konsultin, kannustajan ja puhekumppanin rooli.