Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bonés rullasukset, monot ja tarvikkeet

RULLASUKSET | CLASSIC

OVH: 279,90€ NYT VAIN! 269,00€

BONES SKIROLL Carbon S18 CL hiilikuiturunkoiset rullasukset perinteisen hiihtoon

Hiilikuidulla vahvistettu komposiittirunko antaa aidon hiihdon tuntuman yhdessä edessä sijaitsevien lukkopyörien kanssa. Rullasuksissa on laadukkaat, kulutustakestävät ja hyvin ohjautuvat kumipyörät. Sukset toimitetaan kantokassilla varustettuna siistimpää ja helpompaa kuljetusta sekä varastointia varten.

HIIHTOSEURAT! Kysy tarjous

OVH: 239,90€ NYT VAIN! 229,00€

BONES SKIROLL Skimo S17 CL hiilikuiturunkoiset rullasukset perinteisen hiihtoon

Hiilikuidulla vahvistettu komposiittirunko antaa aidon hiihdon tuntuman ja poistaa turhat tärinät haittaamasta rullahiihdon hurmaa. Vahvan rakenteensa ansiosta Skimo perinteisen rullasukset sopivat erityisen hyvin myös hieman raskas rakenteisimmille rullahiihtäjille. Rullasuksissa on laadukkaat, kulutusta kestävät ja hyvin ohjautuvat kumipyörät. Sukset toimitetaan kantokassilla varustettuna siistimpää ja helpompaa kuljetusta sekä varastointia varten.

RULLASUKSET | SKATING

BONES WORLDRACE rullasukset suoraan maailman cup huipulta!

OVH: 399,00€ NYT VAIN! 359,00€

BONES WORLDRACE kilparullat luisteluhiihtoon

Rullasuksissa erityisesti kilpahiihtoon suunnitellut Aerospace alumiini-metalliseoksella vahvistetut vanteet, joissa keraamiset laakerit ja ultranopeat kumipyörät. WORLDRACE rullasuksissa on kovaakin kisapotkua kestävä ja tukeva huippulaadukas alumiini-metalliseos runko. Rullasukset toimitetaan kantokassilla varustettuna siistimpää ja helpompaa kuljetusta sekä varastointia varten.

BONES SKIROLL Carbon S18 SK hiilikuiturunkoiset rullasukset, luistelutekniikka

OVH: 279,90€ NYT VAIN! 269,00€

BONES SKIROLL Carbon S18 SK hiilikuiturunkoiset rullasukset luisteluhiihtoon

S18 SK rullasuksimalli sopii vaativaan harjoitteluun, jolloin luistelupotkulta vaaditaan tarkkaa lumella hiihtämisen jäljittelyä. Hiilikuidulla vahvistettu komposiittirunko on todella suunta vakaa ja tukeva.
S18 SK rullasuksissa on laadukkaat, kulutustakestävät ja hyvin ohjautuvat kumipyörät. Sukset toimitetaan kantokassilla varustettuna siistimpää ja helpompaa kuljetusta sekä varastointia varten.

HIIHTOSEURAT! Kysy tarjous

SNOWFLEX S17 hiilikuiturunkoiset rullasukset, luistelutekniikka

OVH: 219,90€ NYT VAIN! 199,00€

SNOWFLEX kulkee asfaltilla yhtä pehmeästi kuin kulkisit lumella, kiitos hiilikuiturungon. SNOWFLEX S17 rullasuksissa on laadukkaat, kulutustakestävät ja hyvin ohjautuvat kumipyörät. Sukset toimitetaan kantokassilla varustettuna siistimpää ja helpompaa kuljetusta sekä varastointia varten.

BONES SKATE RAPTOR 2.0, alumiinirunkoiset

OVH: 199,00€ NYT VAIN! 179,00€

BONES SKATE RAPTOR 2.0 luisteluhiihtoon

RAPTOR rullasuksissa on kumipyörillä varustetut alumiinivanteet ja kovaa harjoitusrasitusta kestävä huippulaadukas alumiinirunko (6061). RAPTOR 2.0 on laadukas ja edullinen vaihtoehto kovaa treenaavalle harrastajalle ja/tai juniorille. Rullasukset toimitetaan kantokassilla varustettuna siistimpää ja helpompaa kuljetusta sekä varastointia varten.

BONES SKATE RAPTOR 2.0 rullasukset, luistelutekniikka & VIPOLE SKIROLL rullasauvat. Yhteensä VAIN: 269€

Norm: 288€ ...NYT yhteensä VAIN: 269€!

BONES SKATE RAPTOR 2.0 rullasukset, luistelutekniikka & VIPOLE SKIROLL Race Carbon 100% rullasauvat

VIPOLE SkiRoll Race Carbon 100% rullasauvat

  • TOP CLICK korkkikahva, neonvihreäNORDIC POWER pikalukkohihna100% Carbon Race putkirullaholkki, musta, tungsten kovametallipiikki
  • VIPOLE SkiRoll Race 100% Carbon rullasauvat ovat kestävät, kevyet ja jäykät kilpahiihtäjille suunnitellut 100% Race hiilikuitusauvat. Ne ovat edullinen ja laadukas vaihtoehto kovaa treenaaville kilpahiihtäjille, juniorihiihtäjille ja harrastehiihtäjille.

BONES SKATE RAPTOR 2.0, alumiinirunkoiset (6061) rullasukset, luistelutekniikka

  • RAPTOR rullasuksissa on kumipyörillä varustetut alumiinivanteet ja kovaa harjoitusrasitusta kestävä huippulaadukas alumiinirunko (6061).
  • RAPTOR 2.0 on laadukas ja edullinen vaihtoehto kovaa treenaavalle harrastajalle ja/tai juniorille.

BONES rullahiihtomonot

OVH: 120 NYT VAIN! 114,90€

NNN yhteensopiva.